Kunst op je nagels: Op(tical) Art met ProNails Stamping Plate

De zwart-wit look voor artistieke vingers

Banner-Longwear-black_white.jpg

Denk niet wit, denk niet zwart: voor één keer mag je zwart-wit denken! Met de nieuwe producten van ProNails kan je met deze twee tegenpolen immers fantastische kunstwerkjes op je nagels creëren. Experimenteer met geometrische figuren zoals vierkanten, cilinders of strepen in zwart en wit voor een optische illusie. Enkel voor professionele nagelstylisten? Nee hoor, met de nieuwe ‘Stamping Plate’ en de LongWear nagellak van ProNails tover je in enkele seconden al een prachtig grafisch design op je nagels. 

Laat je creativiteit de vrije loop met de nieuwe LongWear nagellak ‘Noir de Noir’ en ‘Extrême White’ en ontdek de op(tical) nail artist in jezelf.  De non-kleuren zwart en wit zorgen voor een optische illusie op je nagels zodat zelfs de grootste kleurliefhebbers helemaal betoverd worden door deze trend.  

Artistieke vingers zijn bovendien niet nodig om van jouw nagels een echt topwerk te maken.  Dankzij de 'Art Stamp' en de nieuwe ‘Stamping Plate’ uit de Street Heat collectie zet je jouw art skills gemakkelijk in de verf.

Wil je gaan voor de perfecte afwerking van jouw meesterwerk? Met de peel-off cuticle shield maak je geen beginnersfoutjes meer en hoor je direct bij de grote kunstenaars. Dankzij een beschermend laagje rondom je nagels kan je gerust eens buiten de lijntjes kleuren en toch pronken met een vlekkeloos resultaat!

Check hier de tutorial voor de Stamping Plate en peel-off cuticle shield:
http://www.pronails.com/nl/nail-stamping-tutorial
 

Prijzen

LongWear collectie: nagellak in 3 stappen voor record houdbaarheid
LongWear Start: €14,95
LongWear Noir de Noir/Extême White€14,95
LongWear Finish: €14,95

Art Stamp: 10,50€
Stamping Plate Streat Heat: €14,50
Peel-off Cuticle Shield: € 8,30 
Verkrijgbaar in het ProNails salon. 

Via onderstaande link of via de button 'Media Galerij' in de rechterbovenhoek vind je beeldmateriaal van ProNails:
http://pronails.globalimage.be/media#
 

Indien je meer informatie nodig hebt of samples wil opvragen, geef me gerust een seintje!
 

Groetjes,

Elke Hadermann

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Professionails N.V.

ProNails werd in 1981 opgericht door Catherine Claus als eerste Belgisch productiebedrijf gespecialiseerd in professionele hand- nagel- en voetverzorgingsproducten. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Paul Parein die ProNails liet uitgroeien tot een echt wereldmerk waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Om dit mogelijk te maken stelt ProNails meer dan 100 werknemers te werk en heeft de firma ze zo’n 250 cash & carry verkooppunten. Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in België.

Contact

Ruiterijschool 11 2930 Brasschaat

+32 3 669 61 67

www.pronails.be