Najaarsnagels met ProNails: experimenteren met minimalistisch kleurenpalet

Lancering nieuwe AW 17/18 collectie ‘Shape Your Future’

EMBARGO 01/09/2017 - De toekomst ligt voor het grijpen en bij ProNails vinden ze het de hoogste tijd om het heft in eigen - op en top verzorgde - handen te nemen. Met de gloednieuwe ‘Shape Your Future’ collectie laat ProNails de schreeuwerige, verzadigde kleuren voor wat ze zijn en tilt men het kleurenpalet naar een compleet ander niveau: dat van het postminimalisme. In onze hyper-technologische en design gedreven wereld, zorgt dit zachte en uitgebalanceerde kleurenpalet voor de juiste mindset en focus om jezelf en je toekomst vorm te geven zoals jij dit wil.

Fashion Forward: Puur met subtiele details

Reeds decennia domineert de uitgepuurde esthetiek de interieur- en designwereld. En naast de opvallend geborduurde jurken en de jaren ‘80 blingbling, is minimalisme ook hotter dan hot dit modeseizoen. Ontwerpers als J.W. Anderson, Jil Sander, Stella McCartney en Hermès spelen met volume, vormen en fluistertinten die perfect passen bij zowat elke garderobe. Puur met subtiele details. En dat vertaalt ProNails graag tot op je nagels.

Minimalistische kunstwerkjes

Minimalisme leent zich overigens perfect tot creatieve experimenten. Verpersoonlijk je nagels met een abstracte of geometrische nail art voor dat extra bijzondere effect. Of probeer de immens populaire stiletto shape voor die echt futuristische look. 

Inbetween colours?

Shape Your Future is all about 'inbetween colours': gedempte, vergrijsde fluistertinten die zowel koude als warme elementen bevatten. Ze vallen tussen de kleuren die ons brein kan benoemen: denk dus geen roze, of geen bordeaux, maar blozend rozig bordeaux. Denk geen lichtblauw, geen grijs, maar vergrijsd glinsterend blauw.
 

Ontdek de Shape Your Future collectie:

1) Eat Clean Train Dirty

FLIRTY SHADES OF GREY

Met deze zacht, sensuele tint met roze ondertoon ben jij allesbehalve een grijze muis. Of je nu gewichtjes staat te he en in de gym of je vingers zachtjes op de lippen van je partner drukt. Jij bent de baas.
 

2) I Did It On Purplose

LET ME SPELL IT OUT FOR YOU

Paars en roze, een match made in nail polish heaven. Kam je lokken naar achteren, zet je gelaat in de verf en laat deze kleur re ecteren in je oog make-up. Lichtjaren mogen voorbij gaan, dan nog zal je de show stelen.

3) Victory Lap

GET THIS PARTY STARTED

Oh oh, rozerood. Deze blozende wangetjeskleur is een musthave voor elke seizoensgarderobe. Niet alleen past het bij zowat elk stuk kleding dat je kunt bezitten, het zorgt ook voor instant sexappeal. Dit feestje is niet over, tot jij de aftocht blaast.

4) Dig Deep

THE SWEET SPOT

Deze chocoladeachtige
kleur werd ontworpen om te verleiden. De diepe, rijke tint met paarse ondertoon zal jouw drang naar avontuur en onontgonnen bestemmingen aanwakkeren. Mogelijk ook die naar donkere chocolade.

5) Miracle Morning

SNOOZE THE NEWS

Hou ’s morgens nog even je ogen gesloten en visualiseer hoe je dag er zal uitzien. Jij bepaalt je eigen traject! Dit aqua grijs met parelmoer pigmenten zorgt alvast voor de juiste focus.

6) A Better Blue

SHAPE OF BLUE

Je hebt maandagsblauw, koningsblauw, oceaanblauw
en -auw- blauweplekkenblauw. Blauw kan zo veel vormen aannemen, dat het vaak
z’n karakter verliest. Maar
 niet met deze marinegrijze kleur met paarse ondertoon.
Zo onderscheidend. Zo minimalistisch. En zo veel beter. 
 

Prijzen

Shape Your Future LongWear collectie: nagellak in 3 stappen voor record houdbaarheid
LongWear Start: €14,95
EatCleanTrainDirty/IDidItOnPurplose/VictoryLap/DigDeep/MiracleMorning/ABetterBlue: €14,95
LongWear Finish: €14,95
Stamping Plate Shape Your Future: €14,50

Via deze link vind je packshots en sfeerbeelden van de Shape Your Future collectie: https://pronails.globalimage.be/media 
 

Als je nog vragen hebt, geef me dan gerust een seintje! Laat me ook zeker iets weten als je een voorstel hebt voor een leuke samenwerking zoals een fotoshoot, reportage of wedstrijd. 

Groetjes,

Elke 

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Julie De Laet

Marketing Manager, Pronails

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Professionails N.V.

ProNails werd in 1981 opgericht door Catherine Claus als eerste Belgisch productiebedrijf gespecialiseerd in professionele hand- nagel- en voetverzorgingsproducten. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Paul Parein die ProNails liet uitgroeien tot een echt wereldmerk waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Om dit mogelijk te maken stelt ProNails meer dan 100 werknemers te werk en heeft de firma ze zo’n 250 cash & carry verkooppunten. Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in België.

Contact

Ruiterijschool 11 2930 Brasschaat

+32 3 669 61 67

www.pronails.be