Ontdek het 'Harvard voor nagelstylisten'

Elevate YOUR life: ontpop jezelf tot een ProNails girlboss!

Een carrièreswitch van huisvrouw of bankbediende naar een job als succesvolle zelfstandige met een eigen ProNails salon: het kan! Meer nog, bij ProNails zien ze wel vaker dames die de grote stap zetten en zich acht tot zestien weken lang wagen aan een nail - en beauty bootcamp om vervolgens zelfstandig zaakvoerster te worden van een eigen salon. Laat dit ook net de boodschap zijn achter de recent gelanceerde Elevate Life collectie: It’s never too late to follow your dreams!  

Het klinkt als een cheesy Hollywoodfilm: Je huidige leventje opgeven en je in een compleet nieuw avontuur storten. Toch is het bij ProNails geen uitzondering: heel wat dames die de opleiding tot nagelstyliste hebben gevolgd, hebben inmiddels hun eigen nagelsalon uit de grond gestampt of zijn zelfstandige in bijberoep. 

Meet bosslady Brenda

Een van die vrouwen is Brenda Claes uit Geel. Zij en haar man hebben enkele horecazaken waar zij tot vorig jaar volop in meedraaide. Toch koesterde ze al van jongs af aan de wens om iets in schoonheidssector te starten. Na de dood van haar moeder, zo'n drie jaar geleden, besloot ze dat het tijd was om zich aan de grote sprong te wagen! 
Ik wist dat als ik uiteindelijk de stap zou zetten, ik niet over één nacht ijs zou gaan. Duizend en één sites heb ik bezocht, er zat vooral heel wat “rommel” tussen, zoals instanties die beweerden dat ze na een opleiding van amper twee weken een volwaardige nagelstyliste van jou konden maken, wat ik uiteraard maar moeilijk kon geloven.

ProNails Academy 

Uiteindelijk kwam ze bij ProNails terecht waar ze in totaal zestien weken lang verscheidene opleidingen volgde. Eerst waren er de basistechnieken, gevolgd door de specifieke Sopolish Protect & Peel en gelnagel methodes alsook opleidingen rond manicure en pedicure. 
Het was mij onmiddellijk duidelijk dat het om een kwalitatief hoogstaande opleiding ging. ProNails is simpelweg hét Harvard voor nagelstylisten! De mensen zijn heel professioneel en stonden mij continu bij met raad en daad. Ik kwam terecht in een kleine groep van zes studenten, zodat er bij elke les ook voldoende individuele feedback kon gegeven worden. Ook nu nog kan ik terecht met al mijn vragen bij een van de lesgeefsters en volg ik regelmatig een extra opleiding". 

Haar grote droom kwam uit en Brenda startte haar eigen nagelstudio bij haar thuis. Ze bleef trouwens niet bij de pakken zitten en ze mag zich sinds twee maanden - naast nagelstyliste - ook schoonheidsspecialiste noemen! Dreams can come true! 
Ik heb echt veel geluk had dat ik door zoveel positieve en professionele mensen ben omringd: zij motiveerden me om te blijven geloven in mijn dromen, en ondertussen ben ik dus nog een diploma rijker en kan ik mijn zaak verder uitbreiden!”

Bezoek zeker de ProNails website als je meer wil weten over de ProNails Academy opleidingen.
Hier kan je alvast enkele beelden raadplegen.

Wil je zelf eens een opleiding bijwonen of een manicure zoals SoPolish Protect & Peel uittesten in kader van een reportage, geef me dan zeker een seintje!
Ook als je interesse hebt in een interview met een nagelstyliste (omtrent manicures of haar carrièreswitch) mag je mij altijd contacteren. 

Groetjes,

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Julie De Laet

Marketing Manager, Pronails

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Professionails N.V.

ProNails werd in 1981 opgericht door Catherine Claus als eerste Belgisch productiebedrijf gespecialiseerd in professionele hand- nagel- en voetverzorgingsproducten. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Paul Parein die ProNails liet uitgroeien tot een echt wereldmerk waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Om dit mogelijk te maken stelt ProNails meer dan 100 werknemers te werk en heeft de firma ze zo’n 250 cash & carry verkooppunten. Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in België.

Contact

Ruiterijschool 11 2930 Brasschaat

+32 3 669 61 67

www.pronails.be