Open je kerstcadeau's in stijl: luxueuze party nagels met de ProNails eindejaarscollectie!

Open je kerstcadeau's in stijl: luxueuze party nagels met de ProNails eindejaarscollectie!

Have yourself a merry little manicure

Alle excuses zijn goed om te schitteren maar de feestdagen zijn dé perfecte gelegenheid voor wat extra glamour en glitter. Ken jij het best bewaarde geheim voor een oogverblindende look? Volledige glitternagels! Vergeet dus zeker geen plekje te reserveren bij een ProNails salon om je te verzekeren van hét musthave-accessoire van het seizoen. Goed nieuws ook voor fans van klassieke, tijdloze tinten want ProNails brengt speciaal voor de feestdagen 6 iconische kleuren uit in LongWear, een nieuwe type nagellak met record houdbaarheid. 

Met de nieuwe Sopolish- of gelglitterkleuren van ProNails, die je in het salon laat aanbrengen, ben je helemaal klaar voor het eindejaar. Of je nu gaat voor groen goud, donkerpaars of warm zilver: schitteren in de spotlights zal je! Naast deze 3 sprankelende tinten van de nieuwe eindejaarscollectie  'Own The Night' kan je bij de nagelstyliste ook kiezen uit tal van andere Pronails glitterkleurtjes om je nagels 'partyproof' te maken. 

Nog meer inspiratie nodig voor feestelijke nagels? Wat dacht je van de 'chrome look’? Deze nieuwe trend zorgt voor een metallic effect op je nagels. De nagelstyliste gebruikt hiervoor een magisch glitterpoeder dat ze aanbrengt nadat je  SoPolish - of gelkleur is uitgehard.

Naast deze ‘bling-bling behandeling’ in het salon, kan je ook zelf thuis aan de slag met de MUSTHAVE collectie: speciaal voor de feestdagen brengt ProNails haar 6 meest iconische kleuren uit als LongWear Nail Polish. Dit nieuwe type nagellak - mét record houdbaarheid – is pure luxe voor je nagels in 3 eenvoudige stappen. Dankzij de LongWear ColourFix-technologie smelten de basis, de kleur en de afwerking samen voor een sterke hechting zodat je nagels ongelooflijk lang mooi gelakt blijven.

De MUSTHAVE collectie is ideaal voor DIY-liefhebbers maar je kan uiteraard ook terecht in het ProNails salon voor het aanbrengen van deze LongWear nagellak. De feestdagen zijn immers de gelegenheid bij uitstek om jezelf eens te verwennen met een professionele manicure, toch?
 

Geef me gerust een seintje als je meer info nodig hebt!
 

Groetjes,
 

Elke Hadermann
 

 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Professionails N.V.

ProNails werd in 1981 opgericht door Catherine Claus als eerste Belgisch productiebedrijf gespecialiseerd in professionele hand- nagel- en voetverzorgingsproducten. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Paul Parein die ProNails liet uitgroeien tot een echt wereldmerk waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Om dit mogelijk te maken stelt ProNails meer dan 100 werknemers te werk en heeft de firma ze zo’n 250 cash & carry verkooppunten. Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in België.

Professionails N.V.
Ruiterijschool 11
2930 Brasschaat