Opnieuw een beauty innovatie van Pronails!

• Heb je beschadigde nagels en nood aan een herstelkuur?
• Heb je van nature al zeer zwakke, breekbare of broze nagels?
• Heb je graag langere, sterkere nagels die stralen van gezondheid?

Serum - een klein maar belangrijk onderdeel van de vernieuwde Sopolish Protect & Peel behandeling - biedt de oplossing: vanaf nu kan je immers genieten van 2 weken prachtig gelakte nagels, terwijl ze gelijktijdig beschermd én gevoed worden.

VITAL NAIL SERUM BEAUTY ZONDER COMPROMIS!
De nagel wordt verzorgd dankzij een voedend serum dat onder de Vital Nail Skin wordt aangebracht. Sopolish Protect and Peel geeft niet enkel 2 weken lang prachtig gelakte nagels, het is het enige peel-off systeem dat de natuurlijke nagels ook echt voedt en beschermt!

Terwijl de nagels veilig bedekt zijn dankzij de Vital Nail Skin, kan je met het nieuwe VITAL NAIL SERUM nu profiteren van een complete voedingskuur. Een voedende nageltherapie van 2 volledige weken! Hiermee herstel je effectief de nagels, en maak je ze sterker en gezonder dan ooit!

ProNails zorgde reeds voor een revolutie door nagels te beschermen met Sopolish Protect & Peel.
Vandaag maken we de volgende stap met het innoverende VITAL NAIL SERUM, dat simultaan de nagels voedt en herstelt.

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Professionails N.V.

ProNails werd in 1981 opgericht door Catherine Claus als eerste Belgisch productiebedrijf gespecialiseerd in professionele hand- nagel- en voetverzorgingsproducten. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Paul Parein die ProNails liet uitgroeien tot een echt wereldmerk waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Om dit mogelijk te maken stelt ProNails meer dan 100 werknemers te werk en heeft de firma ze zo’n 250 cash & carry verkooppunten. Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in België.

Professionails N.V.
Ruiterijschool 11
2930 Brasschaat