Oosterse luxe in 1-2-3

Oosterse luxe in 1-2-3

Net als catwalk goden Dries Van Noten en Christian Dior liet ProNails zich voor de herfst-wintercollectie 16/17 inspireren door ‘The Land of the Rising Sun’. Japan staat voor traditionele cultuur maar ook voor futuristische technologie wat het Belgisch beauty merk dan weer perfect wist te vertalen in ‘LongWear’, een gloednieuwe innovatie die een record houdbaarheid garandeert voor je nagellak in slechts drie stappen.

Stop met tijd verliezen door elke twee dagen je nagels te lakken en kies voor luxueuze en lang houdbare nagelkleurtjes zoals de ‘Rising Sun collectie’, die vanaf eind september niet alleen te verkrijgen is als gewone nagellak maar ook als ‘LongWear’! Dankzij de LongWear ColourFix Technology combineert de basis, kleur en toplaag tot een stevige verbinding. Pure nagelluxe in 1-2-3 voor vrouwen die willen dat beauty perfect, praktisch en langhoudend is!

LongWear nagellak is beschikbaar in een breed kleurenpalet maar wie helemaal on trend wil zijn, kiest voor de warme, rijke tinten van de Rising Sun collectie. Japan is een land van contrasten: in de tijdloze elegantie van de traditionele Japanse cultuur is een diep gevoel van welzijn geankerd, maar tegelijkertijd is Japan ook het land van megasteden, high tech, te gekke nail art en lollige emoji’s. Maar in alles wat ze creëren, zoals Japans eten, kleding en architectuur, zit een enorme passie voor perfectie, die een sterk gevoel voor verfijnde schoonheid omvat. Diezelfde passie voor perfectie leeft ook bij de ProNails nagelstylistes die telkens nagels creëren en modelleren tot delicate en prachtige, kleine kunstwerkjes.

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Professionails N.V.

ProNails werd in 1981 opgericht door Catherine Claus als eerste Belgisch productiebedrijf gespecialiseerd in professionele hand- nagel- en voetverzorgingsproducten. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Paul Parein die ProNails liet uitgroeien tot een echt wereldmerk waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Om dit mogelijk te maken stelt ProNails meer dan 100 werknemers te werk en heeft de firma ze zo’n 250 cash & carry verkooppunten. Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in België.

Professionails N.V.
Ruiterijschool 11
2930 Brasschaat