Persbericht ProNails: Van nail art dummie tot nail artist

Persbericht ProNails: Van nail art dummie tot nail artist

De drie handigste innovaties voor 'nailfail queens'

Bestempel jij jezelf ook als een 'nailfail queen'? Morsen met nagellak klinkt je niet onbekend in de oren? Dat behoort nu tot de verleden tijd met de gloednieuwe innovaties van ProNails die zelfs van nail art kinderspel maken! 

Peel-off Cuticle Shield: nooit meer morsen!

De Peel-off Cuticle Shield is een magische innovatie 
op waterbasis, die na het aanbrengen een flexibele en afpelbare beschermlaag vormt rondom je nagel. Het houdt de huid en nagelriemen vrij
 van nagellak wanneer je je favoriete kleur aanbrengt, en zorgt ervoor dat nail art alleen op je nagel terecht komt, en niet op de huid rondom. Perfect gelakte nagels gegarandeerd!

Check hier de gebruiksaanwijzing: 
http://www.pronails.be/nl/producten/nail-art/nail-art-tools/peel-cuticle-shield-14-ml?id=2996

Prijs Peel-off Cuticle Shield: 8,30 €
Verkrijgbaar in het ProNails salon. 

Stampling Plates: Van nail art dummie tot nail art queen

Bij elke trendcollectie ontwikkelde ProNails matching  ‘Stamping Plates’, met telkens 12 unieke nail designs die helemaal in lijn zijn met de grafische prints van dit modeseizoen. Je stempelt met deze gloednieuwe innovatie als het ware een kunstwerkje op je nagels. Zo creëer je in een handomdraai strakke of speelse prints bovenop je trendy nagelkleuren. Vooraleer je aan het stempelen gaat, kan je de peel-off cuticle shield aanbrengen zodat je zeker bent dat die hippe tekeningen niet op de huid rondom maar recht op je nagelplaat terecht komen.

Prijs Stamping Plate: 14,50 €
Prijs Art Stamp: 10,50 €
Verkrijgbaar in het ProNails salon. 


Nagelstickers: Nail art in een handomdraai  

De nieuwe  nagelstickers van ProNails zijn zelfklevende, decoratieve ontwerpen waarmee je in no-time prachtige nail looks ontwerpt.  De stickers zijn makkelijk aan te brengen met een pincet waardoor iedereen ermee aan de slag kan.  De ontwerpen passen bij alle trendy kleuren van deze herfst en winter waardoor de combinaties oneindig zijn. Creëer nu zelf schitterende nail looks met deze stickers.
 

Prijs Nail Stickers: 5,10 €
Verkrijgbaar in het ProNails salon. 

 

Via onderstaande link of via de button 'Media Galerij' in de rechterbovenhoek vind je beeldmateriaal van ProNails:
http://pronails.globalimage.be/media#
 

Indien je meer informatie nodig hebt of samples wil opvragen, geef me gerust een seintje!
 

Groetjes,

Elke Hadermann

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Professionails N.V.

ProNails werd in 1981 opgericht door Catherine Claus als eerste Belgisch productiebedrijf gespecialiseerd in professionele hand- nagel- en voetverzorgingsproducten. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Paul Parein die ProNails liet uitgroeien tot een echt wereldmerk waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Om dit mogelijk te maken stelt ProNails meer dan 100 werknemers te werk en heeft de firma ze zo’n 250 cash & carry verkooppunten. Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in België.

Professionails N.V.
Ruiterijschool 11
2930 Brasschaat