Pressevent ProNails hoofdkantoor Brasschaat

Pressevent ProNails hoofdkantoor Brasschaat

Benieuwd naar de kleurentrends voor je nagels of de nieuwste innovaties voor je manicure? 
Spring dan op donderdag 13 oktober zeker eens binnen in het hoofdkantoor van Belgisch beauty-imperium ProNails!

Tijdens deze exclusieve persdag op 13 oktober ben je tussen 11u en 20u van harte welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen van dit walhalla van hand-,nagel-en voetverzorgingsproducten. 
Je krijgt een rondleiding op het ProNails hoofdkantoor in Brasschaat waarbij we je met plezier vertellen hoe de verschillende collecties dit seizoen tot stand zijn gekomen gevolgd door een korte productdemonstratie.
ProNails onthult dit najaar immers tal van innovaties: zo stellen we in primeur de Longwear nagellak én het gloednieuwe Hand Care gamma aan je voor.
Bovendien verwennen je met een luxueuze manicure op maat: je kan kiezen uit een Longwear nagellak uit één van de A/W 2016-2017 collecties of SoPolish Protect&Peel, een semi-permanente nagellak die je na 2 weken thuis zelf gemakkelijk kan verwijderen.
Uiteraard wordt deze manicure voorafgegaan door een anti-age behandeling met de nieuwe Hand Care producten.
Kortom, je zal tijdens dit persevent in goede handen zijn!

We hopen dat je ook komt en zouden graag voor 5 oktober weten of je erbij kan zijn.
Vermeld zeker op welk uur je gaat langskomen en of je graag een manicure wilt met Longwear (dit is een gloednieuw type van nagellak – beschikbaar in alle kleurtjes van de nieuwe collecties- die ongeveer een week blijft zitten) of de SoPolish Protect &Peel behandeling.

RSVP naar elke@globalimage.be

Groetjes en tot snel,

Elke Hadermann
03/201.97.01
GSM:0485/44.59.48

ProNails headquarters
Ruiterijschool 11
2930 Brasschaat

 

Contacteer ons
Elke Hadermann pr account-manager, Global Image PR
Elke Hadermann pr account-manager, Global Image PR
Over Professionails N.V.

ProNails werd in 1981 opgericht door Catherine Claus als eerste Belgisch productiebedrijf gespecialiseerd in professionele hand- nagel- en voetverzorgingsproducten. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Paul Parein die ProNails liet uitgroeien tot een echt wereldmerk waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Om dit mogelijk te maken stelt ProNails meer dan 100 werknemers te werk en heeft de firma ze zo’n 250 cash & carry verkooppunten. Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in België.

Professionails N.V.
Ruiterijschool 11
2930 Brasschaat