ProNails verheft excentriciteit tot beautytrend

Beruchte Hyacinth Bouquet als inspiratiebron voor Belgische nagellakcollectie

LOTH_08_DSC_5172.jpg

Als Hyacinth Bucket, excuse Bouqueeeeet, de wereld iets geleerd heeft dan is het wel dat rijkdom vanbinnen zit (ook al zit het tussen de twee oren) én dat je van een beetje excentriciteit niet doodgaat. Met de nieuwe ‘Lady of the House’ collectie trekt ProNails dit najaar dan ook volop de kaart van de overdaad, snobisme en koninklijke luxe. More is more!

Qua ‘in het leven staan’ is de ideologie van Mrs Bouquet eigenlijk lang niet zo verkeerd. Ook de pompeuze catwalks van high fashion merken zoals Gucci, Dolce & Gabbana en Valentino bevestigen deze onbescheiden manier van leven. Oases van diepgroen, riante kleurenboeketten, stoutmoedige borstelstreken van bladgoud, parelmoer en fluweel.

More is more - tevens de naam van één van de nieuwe nagelkleuren- en daarom schroomt ProNails het snobisme, de koninklijke luxe en de verborgen pracht niet. Sans gêne overgoten met een glanslaagje eigenzinnigheid en zelfrelativering. Weg compromissen. Weg Vlaamse bescheidenheid.

Let echter wel op de voetgangers. Deze karaktervolle kleurtjes zouden wel eens meer dan alleen de show kunnen stopzetten.

Ontdek de Lady of the House collectie:

1) Bouquet Residence
THE FULL BOUQUET
Groene vingers zonder je 
handen vuil te maken. Met dit vol boeket diepgroen doe je zelfs 
het grasperkje van de buren verbleken. Deze effen kleur werd handuitgekozen door de Vrouw Des Huizes. Om evidente redenen.

2) Ruby Ruby Ruby Ruby
FEMME FATALE.FEMME TOTALE.
Met dit robijnrood, glanzend als satijn, straal je verleiding uit tot in je vingertoppen. Trek de lijn gerust door naar je oogschaduw en/of eyeliner voor die extra stopping power.

3) Seriously misguided
I WANNA DO RIGHT
 BUT NOT RIGHT NOW
Saaie subtiliteit? Geen denken aan. De intensiteit knalt alle kanten
 uit met dit donkerpaars met multicolor glitter. Deze look vraagt om barokke gewaden en oversized rolkragen die tot net onder 
je smeulende ogen uitkomen. #SexAppeal,IsNotACrime.

4) More is More
LESS IS A BORE
Meisjesachtig ontmoet ondeugend. Dit full on frambozenrood met glitter is het ideale kleurtje om
 met je vingers speels door een telefoondraad te glijden.

5) Blush My Nails
TELL ME SOMETHING NAUGHTY
Of je je nagels nu lang of kort, puntig of recht draagt, deze zacht oudroze tint houdt de overdaad subtiel en tussen de lijntjes. Zonder aan pit in te boeten.

6) EclecChic
PURPLE HIGHNESS
Paars heeft een sprookjesachtige uitstraling. Theatraal maar tegelijkertijd warm en royaal. Deze aubergine tint met rode ondertoon en zacht nacré valt als fluweel op je nagels en steelt keer op keer de show.

Prijzen

Lady of the House LongWear collectie: nagellak in 3 stappen voor record houdbaarheid
LongWear Start: €14,95
Bouquet Residence/RubyRubyRubyRuby/EclecChic/MoreisMore/BlushMyNails/SeriouslyMisguided: €14,95
LongWear Finish: €14,95

Lady of the House nailart
Stamping Plate Shape Your Future: €14,50
Pixie stones (24274):€39,50
Gemstone carrousel (24275): €20
Nail jewel appliqués (24242/24243/24244) : €5,25
Nail confetti (24245/24246): €6,40
Nail foils : €7,60Via deze link vind je packshots en sfeerbeelden van de Lady of the House collectie: https://pronails.globalimage.be/media 

Als je nog vragen hebt, geef me dan gerust een seintje! Laat me ook zeker iets weten als je een voorstel hebt voor een leuke samenwerking zoals een fotoshoot, reportage of wedstrijd. 

Groetjes,

Elke 

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Julie De Laet

Marketing Manager, Pronails

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Professionails N.V.

ProNails werd in 1981 opgericht door Catherine Claus als eerste Belgisch productiebedrijf gespecialiseerd in professionele hand- nagel- en voetverzorgingsproducten. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Paul Parein die ProNails liet uitgroeien tot een echt wereldmerk waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Om dit mogelijk te maken stelt ProNails meer dan 100 werknemers te werk en heeft de firma ze zo’n 250 cash & carry verkooppunten. Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in België.

Contact

Ruiterijschool 11 2930 Brasschaat

+32 3 669 61 67

www.pronails.be