The Devil wears ProNails

The Devil wears ProNails

Antwerpen, 09 juni 2016 – Zwarte smartphonehoesjes, gele sjaaltjes en roodgetuite lippen: de Duivelsgekte is weer in het land. Morgen bijt Frankrijk de spits af tegen het Roemeense Tricolorii, maandag is het aan ons. Supporter ons nationaal elftal dit EK in stijl naar de overwinning met de ‘Red Devil nail look’ van ProNails!

Met de start van het EK voetbal in zicht hangen we onze vlaggen aan de ramen en halen we onze driekleurige stiften terug naar boven. Hoog tijd dus om ook onze nagels een duivelse make-over te geven. Met een zwart, geel en rood lakje heb je alles bij de hand om jouw eigen Red Devil nail art look te creëren.

Lak jouw nagels in de Belgische driekleur zoals jij het wil. Rode nagels met de Belgische vlag als accentnagel, diagonale patronen of nagels in verschillende kleuren, niets is te gek. ProNails’ Noir de Noir, Sunshine en Wild At Heart beklemtonen jouw nagels deze maand en zorgen ervoor dat jij in alle elegantie de voetbal kan volgen.

Het 'From Belgium with Love' ensemble is verkrijgbaar voor 14,95 euro in alle ProNails salons.
http://www.pronails.be/nl/salons

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Professionails N.V.

ProNails werd in 1981 opgericht door Catherine Claus als eerste Belgisch productiebedrijf gespecialiseerd in professionele hand- nagel- en voetverzorgingsproducten. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Paul Parein die ProNails liet uitgroeien tot een echt wereldmerk waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Om dit mogelijk te maken stelt ProNails meer dan 100 werknemers te werk en heeft de firma ze zo’n 250 cash & carry verkooppunten. Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in België.

Professionails N.V.
Ruiterijschool 11
2930 Brasschaat