Wanderlust wellness: manicure voor globetrotters!

Wanderlust wellness: manicure voor globetrotters!

Boek deze zomer een ‘all-in vakantie’ voor je nagels…

Antwerpen - Waar brengt je Wanderlust je deze zomer naartoe? Een citytrip naar Kopenhagen of een avontuurlijke tocht doorheen de jungle van Nicaragua? Begin je rondreis met de vernieuwde SoPolish Protect&Peel behandeling van ProNails en geniet 2 weken lang van piekfijn gelakte nagels die je nadien zelf gemakkelijk kan verwijderen! Bovendien is deze semi-permantente nagellak beschikbaar in de frisse fruitkleuren van de gloednieuwe L.A Juice Bar collectie.

Terwijl je nagels veilig bedekt zijn dankzij de Vital Nail Skin, profiteer je met het gloednieuwe Vital Nail Serum van een complete voedingskuur. Een voedende nageltherapie van 2 volledige weken! Hiermee herstel je effectief de nagels en maak je ze sterker en gezonder dan ooit! ProNails zorgde reeds voor een revolutie door nagels te beschermen met Sopolish Protect & Peel. Vandaag maken ze de volgende stap met het innoverende Vital Nail Serum, dat simultaan de nagels voedt en herstelt.

Met deze vernieuwde SoPolish Protect&Peel behandeling zullen je nagels dan ook zeker geen tekort hebben aan vitaminen tijdens je vakantie. De exotische tinten uit de nieuwe  L.A. Juice Bar Collection zijn trouwens de ideale match met een zomertrip. Bovendien verrast ProNails je met een extra Sopolish Special Effect: een fruitige, kleurrijke top coat om elke Sopolish kleur te voorzien van extra kleurvitamientjes! 

Een SoPolish Protect&Peel behandeling boeken, doe je bij een ProNails Premium Salon in je buurt: http://www.pronails.be/nl/salons Prijs: circa 35euro.

 

 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Professionails N.V.

ProNails werd in 1981 opgericht door Catherine Claus als eerste Belgisch productiebedrijf gespecialiseerd in professionele hand- nagel- en voetverzorgingsproducten. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Paul Parein die ProNails liet uitgroeien tot een echt wereldmerk waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Om dit mogelijk te maken stelt ProNails meer dan 100 werknemers te werk en heeft de firma ze zo’n 250 cash & carry verkooppunten. Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in België.

Professionails N.V.
Ruiterijschool 11
2930 Brasschaat